Search

IaIuna

Kantelbaar

Kantelbaar én verrijdbaar instap bad en compact

Individueel

Veel mogelijkheden om het bad te personaliseren

kenmerken

Algemeen

Het is een kantelbaar én verrijdbaar bad waardoor het in diverse ruimtes in een zorginstelling of in huis kan worden ingezet. Ook zijn er geen speciale voorzieningen nodig en kan het bad in veel badkamers waar normaal wordt gedoucht met een douchestoel worden toegepast. De doucheslang kan bij het Basis model worden gebruikt voor het vullen van het bad. De afvoer van de doucheruimte kan worden gebruikt voor de afvoer van het water.

Eenvoud

Er kan van beide kanten een verzorger bij staan om te helpen. Het bad is eenvoudig te reinigen en te onderhouden. 
Door dat het bad compact is neemt het niet veel ruimte in, zeker in vergelijking met vaste baden maar je ligt toch goed, diep in het water. 

Personaliseren

Voor de IaIuna zijn veel accessoires beschikbaar waarmee het bad kan worden samengesteld naar de behoeftes van het individu . Lees verderop meer over de mogelijkheden, download de brochure of neem contact op met de specialist.                     

Extra Informatie

Mobiel | Verrijdbaar | Vast

Er kan worden gekozen voor een vaste opstelling en directe aansluiting op 220V middels snoer of verrijdbaar met een accu.
Maar een verrijdbare versie met vaste stroom aansluiting in plaats van accu is ook mogelijk. Lees de brochure voor alle details of neem contact op met de specialist.

Voorbeeld Case

Het IaIuna bad kan uitkomst zijn bij uiteenlopende situaties. Bij een jongen met ernstige scoliose die niet meer niet meer in gewoon bad of in het LevareCura Easybad kon . Door de vorm van het IaIuna bad kon hij beter liggen en kon hij snel in de zithouding worden gebracht bij benauwdheid. Hij had een bad nodig omdat hij anders te stijf was om aangekleed te kunnen worden. De IaIuna was een mooie oplossing voor deze jongen.

Comfort en ondersteuning

In een IaIuna kunnen wij met onze vacuüm positionering kussens optimale steun en comfort bieden. Er zijn veel vormen en maten. Ook kunnen wij vacuum positionering kussens op maat leveren.

Whirlpool

IaIuna als snoezelbad ? Door het bad uit te rusten met een AirJet systeem is het omgetoverd tot snoezelbad !

Demonstraties & proefplaatsing

Ben jij geïnteresseerd en wil jij een demonstratie, eventueel met een proefplaatsing ? Dat kan ! Maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie.

Medische certificering CE - MDR

IaIuna is uiteraard voorzien van alle medische certificeringen en geregistreerd volgens de MDR regulering. Om deze te bekijken kan je die hier downloaden.

Levering & Garantie

De levertijd bedraagt 3-6 weken
De garantie is 24 maanden
Volledig service pakket
Instructie
Nederlandstalige gebruiksaanwijzing

Onderhoud: Optie na 12 maanden 
ga naar onderhoud en service voor meer informatie over onderhoudscontracten