Search

Moticon ReGo

Mobiel & ONLINE

Uniek mobiel, bewegingspatroon biofeedback systeem voor revalidatie en fysiotherapie met inleg zolen en smartphone app. 

Wetenschappelijk

Beproefd, wetenschappelijk onderzocht telemetrisch biofeedback systeem voor revalidatie na uiteenlopende aandoeningen

kenmerken

Weer lopen

Als je werkt met trauma, met artoplastiek patiënten of patiënten met chronische muscoloskeletale of neurologische aandoeningen is Moticon ReGo de ideale tool  voor evaluatie van de behandeling en progressie op een snelle en kosten effectieve manier.  Gestandariseerde testen leveren objectieve data over de staat en progressie.

Keep track

ReGo helpt je om het functionele bewegingspatroon en progressie van het gehele traject na behandeling te volgen en te analyseren op progressie en helpt bij het samenstellen van een geïndividualiseerde training.

 

 

Laboratorium in de Schoen

Een revolutie voor de looppatroon analyse.
ReGo automatiseert traditionele cognitieve  en kwantitatieve bewegingstesten zoals de 10 Meter Loop of de Zit naar Opstaan test én levert gedetailleerde analyse van het loop patroon. Kortom, een volledig looplaboratorium samen gevoegd in een inleg zool en intuïtieve app.

Zolen inleggen
Duur: 1 Minuut
Setup Test
Duur: 30 Seconden
Selecteer een single test of een test sequence en pas de instellingen aan. Indien nodig kan je een test instellen voor thuis gebruik.
Previous slide
Next slide
Test uitvoeren
Duur: 10 sec. - 6 minuten
Laat de patiënt de test uitvoeren. De test kan worden ondersteund door audio instructies en Live biofeedback
Previous slide
Next slide
Analyse
Duur: 2 minuten
Direct zichtbare rapportage en gedetailleerde metingen. De data stelt je in staat de trends en progressie te volgen van jouw patiënt
Previous slide
Next slide

Extra Informatie

Intuïtieve app

De bediening van de app voor bijvoorbeeld het instellen van de parameters voor testen is overzichtelijk en intuïtief. Zo kan je in no time een test starten en daarna direct analyseren.

Instant Inzichten

Na de test zie je meteen een Performance rapport in het dashboard. Je kan het dashboard zelf aanpassen afhankelijk van welke data jij wilt zien. 
Een test geeft jou de beschikking over meer dan 70 parameters voor een geïndividualiseerde behandeling

Historie en trends

Bewaar alle testen in de historie van de cliënt en bekijk hoe de progressie is over een langere periode.

Home Therapy & Personal Coach

Met de inleg zolen en de app is het mogelijk om thuis therapie te faciliteren. De activiteiten van de thuis patient worden geregistreerd en zijn inzichtelijk. De app geeft de instructies zowel in video als audio zodat de patient op de juiste wijze de oefeningen zal kunnen uitvoeren.

Loop patroon analyse

Wat zegt de wetenschap over Moticon ReGo
Bekijk de video

Samenvatting

ReGo biedt objectieve testen die inzicht geven in de status van het revalidatie proces van jou patiënten en je instaat stellen therapie op maat te bieden. ReGo biedt tevens de mogelijkheid om thuis therapie te faciliteren en meetbaar te maken.