Search

UNiLiftPRO

FLEXIBEL

Veelzijdig en flexibel plafond lift systeem voor zorginstellingen én voor thuis.

betrouwbaar & INNOVATIEF

Horcher Medical Systems fabriceert al ruim 40 jaar plafondliften en heeft in die tijd een sterke reputatie opgebouwd. Horcher Medical producten staan bekend om de lange levensduur en betrouwbaarheid. De nieuwe UNiLift PRO is de innovatieve voortzetting van die traditie. 

kenmerken

Horcher = kwaliteit

Horcher Medical Systems is een van de eerste producenten van tilliften. Zowel verrijdbare, als vaste systemen zoals plafond liften. Wij zijn daarom verheugd dat wij deze hoogstaande kwaliteitsproducten kunnen aanbieden als exclusief importeur voor Nederland en België.

Samen met onze ervaring en kennis op het gebied van tillen en transfers én ons ervaren technische team bieden wij een totaal pakket aan service & support bij de betrouwbare en  innovatieve liftsystemen.

Installatie & Support team

Ons team van gecertificeerde technici met meer dan 10 jaar ervaring met het installeren van plafondliften van Horcher staat tot uw beschikking wanneer u kiest voor onze UNiLift PRO. 

Modulair • Logboek • Power

Moderne techniek gebouwd door een gerenommeerde tilsystemen producent. Dat klinkt goed en is goed. 

Modulair systeem, digitale logboek functie, digitaal groot display, draadloze afstand-bediening, permanente stroom voorziening zijn maar een greep uit de handige innovatieve functies van de UNiLift PRO.

Lees verder op deze pagina meer over de functies van de UNiLift PRO.

Uniek

De UNiLift PRO beschikt over unieke kenmerken zoals elektrisch aangedreven traverse / X-Y unit. De lift kan elektrisch in alle richtingen worden verplaatst.

 

Extra Informatie

Ontzorgen

Wij begeleiden u gedurende het gehele project. Na het inventarisatie gesprek met de specialist wordt een voorstel gemaakt inclusief een CAD tekening van de ruimte(s). 
Het ervaren team zorgt voor een zo minimaal mogelijke belasting van de omgeving tijdens de werkzaamheden. Na installatie zal de implementatiespecialist een uitvoerige instructie geven.  
Onze Aftercare afdeling staat ten alle tijden voor u klaar bij storingen en voor technische ondersteuning.

Innovaties

De UNiLift kan worden voorzien van een groot, duidelijk afleesbaar display waarop het gewicht, de accu lading en tijd kan worden weergegeven.
Het Soft-Start / Soft-Stop voorkomt abrupte bewegingen.
Iedere liftbeweging wordt opgeslagen in het digitale geheugen van de lift. Dat is waardevol voor analyse, bijvoorbeeld van de mate van gebruik.
De UNiLift kan op diverse bestaande railsystemen worden aangepast.

FastDrive systeem, zonder gewicht gaat de UNiLift sneller. Het systeem herkent gewicht en verlaagt meteen naar een comfortabele snelheid.

Wireless control

Naast de standaard afstandsbediening met snoer is de draadloze afstandsbediening beschikbaar. Een vaak gehoord argument tegen draadloos is dat de remote zoek raakt. Dat klopt, desondanks bieden wij dit toch aan omdat het ontzettend handig is.
Klanten die werken met deze unit zijn er heel content mee. 
Op de remote display kan je naast het tillen en verplaatsen ook het optionele elektrische kanteljuk bedienen.

Technische ondersteuning voor uw Horcher UNiLift of andere Horcher liften

De UNiLift wordt al sinds 1987 in Nederland geïnstalleerd. Er hangen daarom erg veel van deze liften in zorginstellingen en bij mensen thuis. Levare Cura is sinds medio 2021 de officiële importeur voor Nederland.
U kunt bij ons terecht voor alle vragen, reparaties, en overige technische ondersteuning. 

Heeft u een Horcher Plafond lift of andere Horcher til-lift en technische ondersteuning nodig ? Neem dan contact op met ons, wij staan voor u klaar.

Til Juk & Til banden

Er is keuze tussen diverse type til jukken en soorten til banden.
Samen met de specialist word bepaald welk juk en welk type til band het beste geschikt is voor het beoogde doel.

Til banden op maat

Één van de specialismen van Levare Cura is de kennis en ervaring op het gebied van til-banden op maat. Ook voor de plafondlift kunnen wij op maat gemaakte til banden aanbieden.

Medische certificering CE - MDR

Horcher Medical Systems zijn Medische klasse apparaten en CE gecertificeerd en MDR geregistreerd en voldoet aan de hoogste standaarden.