Search

Wet Positioning

Totaal Concept

Nat

Oplossingen voor positioneren in natte zorgsituaties zoals bad, douchewagen, douchebrancard en douchestoel

Postitioneren

Optimaal positioneren voor meer comfort, individueel gerichte ondersteuning en voorkomen van spanningsopbouw en afkoeling. 

kenmerken

Positionering Professionals

De houding en positionering specialisten van Levare Cura hebben de beschikking over veel kennis en ervaring van positioneren van mensen in lig en zithouding. Dankzij onze producten en hun kennis en kunde zijn vele duizenden mensen af van pijn, decubitus, onrust, vermoeidheid en andere, aan slechte houding en ondersteuning, gerelateerde problemen.

WET POSITIONING

Naast positioneren in liggende en zittende houding bieden wij nu oplossingen voor het faciliteren van de optimale houding tijdens de wasbeurten.

Producten

Onze producten voor optimale houding-management zijn:

ASKLÉ – Aqua Support Knowledge
FLOOT HYGENE® – Open Top soft support
VACUFORM© – Vacuum support systeem
SHINE© – Douchen in Bed
COMFIPAD™️ – dé topper voor douchewagens
AquaBlanket® Warm Water dekentje 

Lees verder op deze pagina meer over de toepassing en eigenschappen van deze producten ↓

Situaties

Wet positioning is gericht op het positioneren in alle zorg situaties waar water bij betrokken is, zoals douchen, douche-stoel, douche brancard, het bad en het kantel bad, mobiele baden zoals het EasyBad (naar Easybad) en alle andere denkbare situaties waarbij water en positioneren een rol speelt.

Extra Informatie

Asklé

Douchewagen • Douche brancard • Douchestoel. Het Asklé systeem bestaat uit gesealde, waterdichte modules. Er zijn veel verschillende vormen zodat je de cliënt optimaal kunt positioneren. De modules zijn voorzien van AG protect+. De zilver Ionen beschermen tegen bacteriën, mijt, schimmels en geur.

30º Houding

Floot Hygene®

Voor douchewagen, douchebrancard en douchestoel.
Deze modules bieden in vergelijking met de Asklé modules een zachtere mate van ondersteuning. Voor sommige cliënten kan dat effectiever zijn, bijvoorbeeld als de nadruk vooral op comfort ligt en minder op stevige ondersteuning.

Floot Hygene®

-----Rugligging

VacuForm©

Onze VacuForm kussens en matrassen bieden perfecte individuele ondersteuning. Door het verwijderen van lucht uit het kussen past het kussen zich aan aan de morfologie van de cliënt. De bediening is eenvoudig met het handpompje en het air release ventiel.
De VacuForm© kussens zijn vooral geschikt voor in baden. De kussens worden bevestigd in het bed met de speciale AquaPRO XL zuignappen.

COMFIPAD™️

De Topper voor Douchewagens!
Douchewagens hebben meestal een harde ondergrond. De Comfipad is zacht en comfortabel. 
De Comfipad topper houdt lang de warmte van het water vast. Het matras helpt bij het tegengaan van afkoeling.

AquaBlanket

Dekentje dat helpt tegen afkoeling. Houdt het lichaam langer warm en biedt privacy.
Nieuw

SHINE®

Wassen in bed met water.
De nieuwste ontwikkeling voor bedlegerige patiënten is de mogelijkheid om te wassen met water zonder uit bed te moeten. Goed positioneren is dan ook mogelijk in het eigen bed door support modules onder de cover of waterdichte modules. Die laatste kunnen gewoon boven op de cover worden gepositioneerd.
Nieuw