Search

THERA-trainer Tigo

Multi purpose

Active-Assisted-Passive multi-purpose beweging trainer voor specifieke therapeutische behandelingen én voor de dagelijkse mobiliteitstraining.

Betrouwbaar | innovatief

De THERA-trainer staat altijd voor je klaar om aan de slag te gaan. Betrouwbaarheid, veiligheid en innovatie staan voorop bij THERA-trainer.

Importeur

Levare Cura is de importeur van alle THERA-trainer apparatuur voor Nederland.

Service

Wij zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van alle voorkomende service behoeften. 

kenmerken

THERA-trainer tigo

De Tigo is een robuuste, innovatieve en betrouwbare bewegingstrainer met een lange levensduur. De focus ligt bij THERA-trainer op bedieningsgemak, optimale ergonomie, innovatieve opties en handige accessoires. De fabrikant heeft in het begin (1992) het doel gesteld om de perfecte bewegingstrainer te maken. De Tigo heeft zichzelf inmiddels bewezen als dé bewegingstrainer voor de professional.

lees verder of:
stel nu jouw THERA-trainer samen met de configurator 

Bediening | dagelijks gebruik

De bediening van een THERA-trainer Tigo gebeurt middels het 7 Inch full colour touchscreen of de verwijderbare control unit met knoppen bediening en 2’7 Inch colour display en is uiterst intuïtief. Alle functies die je dagelijks gebruikt zijn direct toegankelijk vanaf het startscherm. De specialistische functies zijn via het submenu direct toegankelijk.           De toegang en het opstappen wordt gefaciliteerd door de geautomatiseerde opstap functie. Fixeren van benen, voeten en handen kan in een mum van tijd comfortabel met de beenschalen, voet fix PRO en de diverse polsbanden en therapeutische handgrepen.

Veilig | Innovatief

Veiligheid staat voorop bij de Tigo. De rolstoelfixatie PRO voorkomt het kantelen van gewone stoelen én rolstoelen. De trainer is uiteraard voorzien van alle certificeringen die vereist zijn voor Medisch klasse IIa apparaten en is geregistreerd in de EUDAMED database en voldoet daarmee aan de MDR voorschriften. Levare Cura volgt het QMS protocol van de fabrikant ISO13485. Wij zijn toegewijd aan de principes van duurzaam ondernemen. Het kernbegrip is: kwaliteit is duurzaamheid.

Ook van THERA-trainer

THERA-trainer Bemo

Bedtrainer voor o.a. ICU en Dialyse. 
Ga naar de BEMO pagina

THERA-trainer Balo

Balans & Kracht trainer.
Ga naar de Balo pagina

Cyclone

All-in-One trainer met Routefiets systeem
Ga naar de Cyclone pagina

Extra Informatie

Therapeutische games

De therapeutische games werken motiverend tijdens het trainen op specifieke doelen. Het 7 Inch touchscreen wordt inclusief games geleverd.

Software

Er zijn twee software pakketten beschikbaar voor de Tigo. De besturingssoftware en de data analyse software gecombineerd met routefiets software.

De data analyse en route fiets software wordt weergegeven op een tablet computer of een TV. De data analyse kan worden opgeslagen per cliënt.

Routes van de eigen omgeving

Vaak is de herkenbaarheid van een route een belangrijke motiverende factor. Bij de software krijg je gratis toegang tot de routebank met meer dan 100 routes. Wij maken op verzoek ook routes van de eigen omgeving. Bij aanschaf van de software krijg je een gratis route van de eigen omgeving.
Ga hier naar de routefietsen pagina

Demonstraties & proefplaatsing

Ben jij geïnteresseerd en wil jij een demonstratie, eventueel met een proefplaatsing ? Dat kan ! Maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie.

Medische certificering CE - MDR

De THERA-trainer Tigo is een medische klasse IIa gecertificeerd apparaat en voldoet aan de hoogste standaarden. Daarom kan de THERA-trainer Tigo ook worden toegelaten in ziekenhuizen.

Onderhoud

Levare Cura beschikt over haar eigen team van service, reparatie en onderhoud specialisten. 
Wij onderhouden niet alleen uw THERA- trainer maar alle merken fysio apparatuur. 
Door ons specialisme kunnen wij onze klanten snel en adequaat voorzien van de optimale oplossingen bij storingen, regulier onderhoud en keuringen.
Wij onderhouden en beheren meer dan 500 apparaten voor onze tevreden klanten.
Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.